Izabella.Jones 2012.11.28. 06:10

Aprók

Olyasmi, ami a leesik az anyag széléről.

Óraállítás: Tigris biológiai órájába apró homokszem került, korábbra húzta fel magát, úgyhogy a héten minden nap 3 óra táján kelt és keltett. Ma kicsit megcsúszott, és négyig bírta, de akkor már a kézkrémes dobozt nyalogatta lelkesen, hát inkább felkeltem. Így azért nem csoda, ha már este tízkor belealszom a könyvbe.

Könyv: Most Stefan Zweig az olvasóklub kedvéért. Mondjuk csak egy novella, különben esélyem se lenne. Amúgy meg Németh Kriszta Csücsök címűje, meg Baricco Története. Telhetetlenség.

Arbeit:  Tegnap fogadtam. Nem sok szülő volt, nem bántam. Most vagy nagyon jól teszem a dolgom, vagy nagyon szarul.  Vagy a szülőket is korán kelti a macska. Amúgy néha analfabetizmus van minden szinten. Helyi tantervet nem kell írni, majd márciusban, ha jobbat ki nem találnak addig. Elég gyakran röhögünk; legtöbbször kínunkban.

Szocio: Telik a naptáram. Nincs elég nap karácsonyig, hogy jusson minden barátra, pedig ajándékkészítésre is kellene néhány. 

Egészség: A vírusom elmenekült, de magával vitte a TAJ kártyámat. Persze nem, már fél éve nem találom, de újat csináltatni nincs időm, ezért nem megyek el pár fontos kivizsgálásra. Ejj, Zsigmond, Zsigmond.

Karácsony: Ha nem marad el (világvége, paradigmaváltás stb.), stollent fogok sütni. Jó lenne hó, de lehet, hogy leesik előtte. Téli cipőt kell venni a gyerekeknek. 

Advent: Kellene valami olyan adventi naptár, ami nem csoki. Meg kellene csendes nyugalom. Idekint úgysem lesz, odabent kell csinálni. Arra gondoltam, lehetne adventi zenenaptár nem giccses, hanem nyugis zenékkel. 

Más nincs. Álmos lettem.

komment

Címkék: hordalék

süti beállítások módosítása