Izabella.Jones 2013.01.10. 06:12

Menedzsment

Nyúlik a köd, takony idő van, ez a január. Öngyilkosok ideje. 

Félévzárás van, és fáraszt az iskola, meg a sok okoskodó kolléga. Igaz, az okoskodás még mindig jobb, mint amikor fröcsög az utálattól. Ne legyek majd ilyen. 

Nincs rend, az is kedvemet szegi, de kedvem sincs rendezkedni. Ördögi kör. Az idő majd. Ha most egy neutronbomba pusztítana, és csak a mi lakásunk maradna épségben, a régészek fura következtetésre juthatnának a 21. század elejének un. dobozkultúráját illetően. (Lásd még dobozvallás, urbán szentély=Tesco ésatöbbi.)

Michael kaja haikuit olvasgatom a Facebookon, és arra jutottam, hogy haikut angolul, és nyilván japánul is, könnyebb írni, mint magyarul, mert rövidebben a szavak, és kevesebb az ejtett szótag. Nehéz haikut fordítani, ezt akarom mondani. Michael meg jól ír. Sok lélekkel. Ahogy főzni is. (Van összefüggés a férfiak lelki finomsága és a kosztjuk között? Fene tudja.)

Tegnap voltak a lányok, az jó volt, szórakoztató, és lettek a műanyag dobozoknak tetői, és lett sok doboz a szelektív hulladékgyűjtés dicsőséges halottja. Teher a világon a sok tetőpárját veszített műanyag doboz.

Voltam könyvesboltban. Nesbot továbbra sem láttam, de láttam rengeteg jó Európa Kiadós könyvet. Kellene valahogyan példányt kapni ebből-abból. Mondjuk Italo Calvino könyveiből.

Még Beethoven napok vannak. Majdelmúlikminden. 

2 komment

Címkék: napok

süti beállítások módosítása