Izabella.Jones 2013.05.14. 18:43

Avanzs

romkocsma 036k.jpg

Azon gondolkodom, az avanzsál, az milyen eredetű szó. Talán francia, és akkor Flóra majd megmondja.

Mindenfélévé avanzsáltam az elmúlt két napban, azért jutott ez eszembe. Először is voltam pályázó, de ez az első körben nem jött be, viszont hirtelen barátra leltem egy nagyon kedves és nagyon rózsaszín nő személyében, így aztán lettem pályázó námber tú máshol.. Washingtonba nem kell utazni, ami azért kicsit sajnálatos, viszont Budapestre meg igen, egy egész hétre, és még csak a tesómnál se kell aludni, mert ágyat is kapok a képzéshez. Nohát.

Ez a námber tú pályázat azért egy kicsit fura volt, mert hiába járt már le a határidő kicsikét, mondták azért adjam be én is. Úgyhogy tegnap éjszaka, egy győztes kvízest után félálomban (hogy mást ne találjak írni ugye) még pályáztam éjjel kettőig, de lássak csodát, mostanra már nyertessé is avanzsáltam. Ez egyébként a klassz képzés mellett azt is jelenti, hogy lehet velem sörözni kutyafutta nélkül. 

Aztán az is lett, hogy valamikor múlt héten fotópályázóvá is nem írom le még egyszer, szóval lettem. És tök jó, mert nyertem vele egy teljes Zsolnay Feszt bérletet ám. Mondjuk lesz valami eredményhirdetés is, ami elég meglepő, mert azt hittem, ez nem ilyen versenyféle, bevallom, tényleg csak a bérlet motivált. Na mindegy, elmegyek persze, tapsolok én a nyerteseknek, bárkik is legyenek azok, bár én csak a programokra hajtok.

Az is volt még, hogy tegnap kiderült legkedvesebb kortárs filozófusom (vagy inkább példaképem mégis) kényszernyugdíjazása óta Svájcba tette át a székhelyét (sic!). Hát van ez így. Azt nem mertem írni neki, hogy marhára irigylem, csak hogy biztos nem olyan csúnya hely az a Svájc.  

Közben egy kedves barátom kedves barátja levelezés útján megkért, próbáljak neki(k) koncertet szervezni itt, ebben a kultúrvárosban. Dzsízusz! Koncertszervező is vagyok. Egyébként jazz-t játszanak többnyire, szóval örülnék neki, ha eljönnének. 

Más most tényleg nincs, jövök és megyek, dolgozatok millióit javítom, így érzem legalábbis, meg olvasok, Csányi Vilmos regényét, amiben egészségeseket szexelnek néha, pedig a könyv Avilai Szent Terézről szól. Hehe. Egy csomó (na jó, eddig három) szexjelenet van benne. Szép részletesen. Úgy látszik, a könyvpiacon is tavaszodik. 

10 komment

Címkék: ego