Izabella.Jones 2013.08.30. 14:49

Vakrepülés

columbia1.jpg

- Itt Biedermann másodtiszt, Houston jelentkezz. Gebauer, csináljon már valamit.

- Sajnálom, asszonyom, húsz perce nincs rádiókapcsolat.

- Houston, jelentkezz! Biedermann másodtiszt jelentem, hogy a Scolát hat óra ötvenkilenc perckor az elhárítópajzs meghibásodása miatt meteortalálatok érték. A jobb hajtőmű leállt, a burkolat megsérült. A legénység tagjai közül negyvenkét főt elveszítettünk, köztük David Note parancsnokot, és Tim Green elsőtisztet.. Rangidős tisztként átvettem a parancsnokságot. Houston, copy. A fene egye meg.

- Houston, jelentkezz. Az üzemanyagtankunk megsérült. Kényszerleszállást kezdünk meg. A légkörbe lépés időpontja mínusz öt másodperc ... Houston, a Scola belépett a Föld légkörébe. Belépési szög 18 fok 5 perc. A vezérlőrendszer meghibásodása miatt kézi vezérlésre állunk át. A láthatóság nulla, ismétlem, Houston, nulla.

- Houston, jelentkezz. A Scola fékezőrakétái 18 százalékon. Repülési szög 20 fok negyven perc, 25 fok tíz perc, 41 fok tizenegy perc ...  Az aktuális magasság 870 láb, 750 láb, 610 láb. Houston, zuhanunk.

- Itt Biedermann másodtiszt, a Scola űrsikló parancsnoka. A jármű irányíthatatlan. A becsapódás várható időpontja mínusz 25 másodperc. 

- Köszönöm, hölgyeim és uraim, élmény volt Önökkel repülni. Készüljenek a becsapódásra. A Scola pillanatokon belül megsemmisül. Houston ...

(Houston)

- Scola, Scola jelentkezzen! Mi a fene? Most mit néznek? Kicsúszott a csatlakozóm. Előfordul. 

Címkék: arbeit