Izabella.Jones 2013.09.04. 05:57

Klasszik

samsung 465k.jpg

Hétközép-válságom van. Ez azt jelenti, hogy egyrészt jelentősen összeszorul a gyomrom, ha arra gondolok, még csak szerda van, még három napot ki kell bírnom, másrészt nagyon is pánikhatáron mozgok, ha arra, már szerda van, és alig csináltam meg valamit abból, amit erre a hétre elterveztem. Mondhatni semmit. Mindenféle válság létezik, létezhet ez is. Ontológiailag nem tudom kizárni.

Valamikor hétvégén arra gondoltam, majd ez a hét is olyan szar lesz, mint az előző, de alábecsültem az égieket. Súlyosan.

Odáig jutottam, hogy megint nem tudok megoldani semmit szinte az életemben, és ha van valami, ami dühít, akkor ez pont az. Ahhoz képest, hogy elég impulzív embernek tartom magam, ez a bizonytalanság kétségbe ejt.  A munkahelyem, a gyerekek iskolája, a kollégiumi mizéria, és végül, de nem utolsó sorban az a keserűséghullám, ami most már gyakorlatilag minden nap átcsap a fejem felett. És nem vigasztal, hogy más, nálam értelmesebb, okosabb, tehetségesebb emberek éreznek így. Illetve, hogy ők is így éreznek.

Sajnos az van, hogy nincs válságkezelő-programom, se akciótervem, csak abban vagyok egyre biztosabb, hogy meg kell keressem a futócipőm. Mindig azt mondják, a problémák elől nem lehet elfutni. Dehogynem.

Más nincs. Szeptember van. Klasszik. 

8 komment

Címkék: hülye