Izabella.Jones 2013.09.07. 06:58

Nem félek

Ősz 1 091k.jpg

Nem félek semmitől egyébként, talán csak attól egy kicsit, hogy elhagysz, bár ennek mintha nem is lenne értelme, hiszen nem vagyok a tiéd. Nem vagyok senkié, még a magamé sem vagyok, erre tényleg odafigyelek mostanában, a lét és a nem birtokolhatóság örömére, meg a kétségbeesés simára csiszolt faláról egyenletesen visszapergő időre. Számon tartom magam.

Nem félek semmitől egyébként, talán csak attól egy kicsit, hogy megtalálsz, bár ennek se nagyon van értelme, mert egyszer már megtaláltál, és ide sodort az idő egészen közel. És lehet, hogy most addig nézel majd szótlanul, és én addig nézlek szótlanul, míg férfi nem leszel mellettem, én meg nő melletted, és birtokterület leszünk megint, két kölcsönösen annektált tartomány. Csakhogy akkor azon a  tökéletes falon repedések támadnak, a repedésekben megint elakad az idő, egymásban meg a lélegzetünk.

Nem félek semmitől egyébként, talán csak a haláltól egy kicsit, mert hideg és mozdulatlan, nem úgy, mint a tested, és mert hiányzol majd onnan, és azt hiszem, emiatt unni fogom az egészet. 

Nem félek semmitől egyébként, talán csak az élettől, talán tőled,  talán magamtól. De már csak egy kicsit.

6 komment

Címkék: sor