Izabella.Jones 2013.09.10. 14:15

Gone

66895_302977213173279_187188830_n.jpg

Elmegyek.

Egyrészt fizikailag: értsd elutazom. Szeretek utazni, és majdnem mindegy, hova. Leginkább, azt hiszem, azért szeretek elmenni helyekre, mert akkor megint kedvem támad fotózni. Nem önvédelemből, szorongásomat oldandó, hanem örömből. Az ember mintha máshol jobban tudna örülni annak, hogy létezik. Vagy nem az ember, én.

Valószínűleg nem jól van ez így, nem így kellene ennek lenni, már nem mintha tudnám, hogyan is kellene egyébként. Nem kötődöm eléggé, hamar elveszítem az érdeklődésem, nyughatatlan vagyok ... melyik vajon? Talán mind, talán egyik sem. Félelemben, akaratosságban, gyökértelenségben nőttem volna fel? Nem. Fogalmam sincs, miért teher egy helyben maradni. Persze kötelességből maradok. Csak nem esik jól. Bilincsbe vert világutazó vagyok. 

Másrészt virtuálisan is: értsd elköltözik a blog. Vagyis új helyen lehet majd olvasni mindazt, amit gondolok a világról: zenéről, könyvekről, filmekről, aktuális agy- és szívbajaimról. A döntést tudnám indokolni, de nem szeretném. Mondjuk azt, hogy régen költöztem, ideje odébb hurcolkodni. Hogy Izabella Jones marad-e vagy elvérzik a harcban, egyelőre nem tudom megmondani, de nincs jelentősége. Lehet, hogy Biedermannra magyarosít újfent. Vagy az ég tudja. 

Elérhetőség és zsupszkulcs természetesen lesz majd, és tudom, utálatos, hagyjam abba, fárasztó, idegesítő és hasonlók. Mentségemre csak a blog .com kiterjesztését tudom felhozni. Mivel még mindig nincs pénzem arra, hogy Zapnak fizessek egy tisztességes honlapért, valószínűleg a blogspot lesz a nyerő. 

Meglátjuk. Jó utat nekem. 

2 komment

Címkék: hordalék